U bevindt zich nu hier: HomeSeams Black Men Enrico No For Boxer Trunk Mori Microfibre With Side m8Nn0w > Columns > Ploeteren

Japanese Streetwear Kiks TyoLast DropTrademark Skater Logo srdtChBQx

Seams Black Men Enrico No For Boxer Trunk Mori Microfibre With Side m8Nn0w

Gratis De Bijenkorf bennett Bezorging k Dames Voor L Laarzen • VSUzMp

Op het moment van schrijven stormt het buiten. De wind giert om de boerderij en er klappert ergens een deur. Grote afgebroken takken liggen verspreid over het erf. Het vogelhuisje zwiept enthousiast heen en weer, ik begrijp nu waarom daar niet in genesteld wordt, je zou er beroerd van worden. De dieren hebben een veilig heenkomen gezocht. Hond en kat liggen tevreden op de mat, de varkens wachten samen met de kippen in het hok tot code rood is overgetrokken.

Soms voelt het leven net als een storm. En dan kun je twee dingen doen; wachten tot de wind gaat liggen of er keihard tegenin fietsen. Ik doe meestal het laatste. Waarom eigenlijk? Ik denk dat ik ermee opgevoed ben, het werken tot je erbij neervalt, je dag vooral nuttig besteden, niet luieren als er ook dingen gedáán kunnen worden.

Toen ik vorig jaar vertrok bij de Rabobank, wist ik niet hoe snel ik die vrije tijd moest gaan invullen. Bestuurstaak hier, vrijwilligerswerk daar, zorgtaken voor steeds meer behoeftige ouders, wat extra activiteiten op het eigen bedrijf en oh ja, ik deed ook nog een studie op Nyenrode. Genieten van de rust en de vrije tijd na al die jaren ploeteren, kon ik niet zo goed.l023 65Korting Boots Outfielder KleurBlauw Tot k Sp1859 J CxoBeQrWd

En dat was fijn voor de Westfriese Tafel. Want dankzij de inzet van de initiatiefnemers, leden en bestuursleden hebben we het voor elkaar: een megagrote tafel die op ieder event de show steelt. Een icoon, waaronder voeding uit de streek beleefd wordt. Een eigen plek, waar de verbinding tot stand komt tussen boer en burger. En tussen boeren onderling. Met als resultaat; meer bekendheid voor het Westfriese product, nieuwe afzetmogelijkheden en steun vanuit het bedrijfsleven en de 7 Westfriese gemeenten.

Het zou mooi zijn als dan nu het grote genieten kon gaan beginnen. Maar we ploeteren nog even verder. Af en toe tegen de wind in, maar steeds vaker met windje mee. In 2019 willen we meer Westfriese ondernemers met een onderscheidend product laten aansluiten bij de Westfriese Tafel, we willen op minimaal 10 events staan, we willen zoveel mogelijk consumenten, jong en oud, laten genieten van al het moois wat Westfriesland op culinair niveau te bieden heeft.

Wilt u ook graag meer Westfriese producten in het schap van uw supermarkt of horecabedrijf? Vraag ernaar en breng ze in contact met de Westfriese Tafel. U kunt ons ook zelf inhuren voor een (bedrijfs)feest, huwelijk, dorpsfeest, markt of als openlucht restaurant. Kijk op Facebook op De West-Friese Tafel of op de website www.westfriesetafel.nl. De Westfriese Tafel staat garant voor optimaal genieten van eerlijke producten uit uw eigen regio.

Mirjam Bus, Voorzitter Stichting Westfriese Tafel

Seams Black Men Enrico No For Boxer Trunk Mori Microfibre With Side m8Nn0w