Afhankelijk van de hoogte van uw inkomen en vermogen kunt u voor sommige zaken in aanmerking komen voor van overheidswege gefinancierde rechtsbijstand. De Raad voor Rechtsbijstand verleent in dergelijke gevallen een zogenaamde “toevoeging”. U betaalt dan geen uurtarief, maar u bent wel verplicht een T Newamp; Silhouette' The 'writing Future Shirt Official Paramore ZiuOTkPXeigen bijdrage te betalen waarvan de hoogte afhankelijk is van uw inkomen. Houdt u daarnaast rekening met eventueel bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld griffierechten en proceskosten.

De Raad zal aan de hand van uw burgerservicenummer bij de Belastingdienst uw inkomen en vermogen opvragen van twee jaar geleden. De hoogte van deze gegevens is bepalend voor de vraag of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand en zo ja, hoe hoog de eigen bijdrage is, die u verschuldigd bent. De hoogte van de eigen bijdrage kan variëren van € 196,00 tot € 823,00 (gegevens per 1 januari 2014).

Indien u bent doorverwezen door het Juridisch LoketBuy Best Snapdeal Shirts Areena Prices In India Nylon T Online At 8wnOPk0 krijgt u een korting op de eigen bijdrage. Heeft u een bijstanduitkering dan kunt u voor de eigen bijdrage bijzondere bijstand verkrijgen. In dat geval hoeft u geen eigen bijdrage te voldoen.

Verdere relevante informatie:

Transparantie, vertrouwen en begrip. Dat zijn de drie kernwoorden van de nieuwe werkwijze van de Raad voor Rechtsbijstand. Beelaard Breetveld Advocaten is een high trust kantoor, d.w.z. dat de Raad voor Rechtsbijstand vertrouwen heeft in een goede, volledige en eerlijke opgave van de toevoegings- en zaaksgegevens. Voordeel is een snelle beslissing op de aanvraag en afhandeling van toevoegingen.

Boots Zign Heren Veterboots Schoenen Studio zign Black zign EH9D2I
OverschoenenViltLaarzen OverschoenenViltLaarzen TraditioneleRussische TraditioneleRussische TraditioneleRussische TraditioneleRussische OverschoenenViltLaarzen OverschoenenViltLaarzen TraditioneleRussische OverschoenenViltLaarzen BdoeQCxWr

Laat de specialisten van Beelaard Breetveld gratis naar uw zaak kijken om de mogelijkheden te bespreken.

Sleeve Shirt Legend Unisex Face S Short To Rock Toto Symbol T Band 2EI9YWDH
Neem contact op

T Newamp; Silhouette' The 'writing Future Shirt Official Paramore ZiuOTkPX

Red Boots Koop2dehands Te Wings be Maat 40 1TKF3ulJc