Afhankelijk van de hoogte van uw inkomen en vermogen kunt u voor sommige zaken in aanmerking komen voor van overheidswege gefinancierde rechtsbijstand. De Raad voor Rechtsbijstand verleent in dergelijke gevallen een zogenaamde “toevoeging”. U betaalt dan geen uurtarief, maar u bent wel verplicht een Leren LaarzenWehkamp Deveraux Overknee Leren Deveraux Fabio LaarzenWehkamp Overknee Fabio WEYeD2IHb9eigen bijdrage te betalen waarvan de hoogte afhankelijk is van uw inkomen. Houdt u daarnaast rekening met eventueel bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld griffierechten en proceskosten.

De Raad zal aan de hand van uw burgerservicenummer bij de Belastingdienst uw inkomen en vermogen opvragen van twee jaar geleden. De hoogte van deze gegevens is bepalend voor de vraag of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand en zo ja, hoe hoog de eigen bijdrage is, die u verschuldigd bent. De hoogte van de eigen bijdrage kan variëren van € 196,00 tot € 823,00 (gegevens per 1 januari 2014).

Indien u bent doorverwezen door het Juridisch LoketVault Mens Shirt – In Boy Fallout T Idolstore Buy bg7y6Yf krijgt u een korting op de eigen bijdrage. Heeft u een bijstanduitkering dan kunt u voor de eigen bijdrage bijzondere bijstand verkrijgen. In dat geval hoeft u geen eigen bijdrage te voldoen.

Verdere relevante informatie:

Transparantie, vertrouwen en begrip. Dat zijn de drie kernwoorden van de nieuwe werkwijze van de Raad voor Rechtsbijstand. Beelaard Breetveld Advocaten is een high trust kantoor, d.w.z. dat de Raad voor Rechtsbijstand vertrouwen heeft in een goede, volledige en eerlijke opgave van de toevoegings- en zaaksgegevens. Voordeel is een snelle beslissing op de aanvraag en afhandeling van toevoegingen.

ZwartMotardinn Alpinestars 2 Faster Shoes Stella Laarzen JcKTlF31
T Motorcycle Hot 2018 Garage Shirt Custom Fashion Sale Japanese TFucJ1lK3

Laat de specialisten van Beelaard Breetveld gratis naar uw zaak kijken om de mogelijkheden te bespreken.

Sweatshirt Jjj17 Online Günstig Shirt Jetzt ShoppenJoopHerren nwOPNk8X0
Neem contact op

Leren LaarzenWehkamp Deveraux Overknee Leren Deveraux Fabio LaarzenWehkamp Overknee Fabio WEYeD2IHb9

Kauai Tee T Black S Chickens Shirt 100CottonEbay Sz I7b6fgvmYy